Kruševac, 23/11/2015
OKRUGLI STO

Kruševac, 23/11/2015
OKRUGLI STO

Pod sloganom “Zaustavite nasilje – Sa reči u akciju”, Udruženje žena "Peščanik" organizovalo je 23. novembra 2015. godine okrugli sto o primeni Konvencije Saveta Evrope protiv nasilja prema ženama. Učesnicima/cama su se obratili/e predstavnici/ce MUP-a Republike Srbije, Saveta za rodnu ravnopravnost Kruševac i Udruženja žena Peščanik.

Na okruglom stolu se diskutovalo o obavezama lokalnih samouprava u primeni Konvencije SE protiv nasilja prema ženama, aktuelnoj situaciji u Srbiji i Rasinskom okrugu i dosadašnjim aktivnostima na implementaciji Konvencije.

Pod sloganom “Zaustavite nasilje – Sa reči u akciju”, Udruženje žena "Peščanik" organizovalo je 23. novembra 2015. godine okrugli sto o primeni Konvencije Saveta Evrope protiv nasilja prema ženama. Učesnicima/cama su se obratili/e predstavnici/ce MUP-a Republike Srbije, Saveta za rodnu ravnopravnost Kruševac i Udruženja žena Peščanik. Na okruglom stolu se diskutovalo o obavezama lokalnih samouprava u primeni Konvencije SE protiv nasilja prema ženama, aktuelnoj situaciji u Srbiji i Rasinskom okrugu i dosadašnjim aktivnostima na implementaciji Konvencije.

SHARE:
Prev            Prev
AC UBL NSRP Drutvo SOS telefon CZR Sigurna enska kuca WAVE EWL
enski centar Uzice Osvit Ni Centar za podrku enama  Kikinda Iz kruga SOS Vranje Pescanik
2662222 Savet Evrope Mree ene protiv nasilja
 
AC UBL NSRP Drutvo SOS telefon CZR Sigurna enska kuca WAVE EWL enski centar Uzice Osvit Ni Centar za podrku enama  Kikinda Iz kruga SOS Vranje Pescanik 2662222 Mree ene protiv nasilja Savet Evrope
 
Kampanju podržavaju:
EU    EU
Sadržaj stranice je isključiva odgovornost Autonomnog ženskog centra i ni na koji način ne odražava stavove donatora.
Kampanju podržavaju:
EU    EU
Sadržaj stranice je isključiva odgovornost Autonomnog ženskog centra i ni na koji način ne odražava stavove donatora.