23-25/04/2014 Sarajevo
PLANIRANJE KAMPANJE

23-25/04/2014 Sarajevo
PLANIRANJE KAMPANJE
U periodu od 23. do 25. aprila 2014. godine u Sarajevu, Fondacija "Udružene žene" Banjaluka i "Helsinški parlament građana" Banja Luka su organizovale radionicu "Planiranje predizborne kampanje ženskih nevladinih organizacija za podršku kandidatkinjama na opštim izborima u Bosni i Hercegovini." Na radionici su učestvovale predstavnice HO "Horizonti" Tuzla, "Centar za pravnu pomoć ženama" Zenica, Fondacija "CURE" Sarajevo, "Lara" Bijeljina, "Budućnost" Modriča, "Most" Višegrad, "Forum žena" Bratunac.
Učesnice radionice su analizirale dosadašnje kampanje podrške kandidatkinjama u BiH, te utvrdile aktivnosti, strategije, metode, materijale, slogane i poruke koji će biti korišteni u kampanji podrške kandidatkinjama na opštim izborima u BiH koji će biti održani u oktobru 2014. godine. Radionica je realizovana u okviru projekta "Žena i pravo danas" koji zajednički realizuju Fondacija "Udružene žene" Banja Luka i "Helsinški parlament građana" Banja Luka, uz podršku Fondacije Kvinna till Kvinna iz Švedske.
U periodu od 23. do 25. aprila 2014. godine u Sarajevu, Fondacija "Udružene žene" Banjaluka i "Helsinški parlament građana" Banja Luka su organizovale radionicu "Planiranje predizborne kampanje ženskih nevladinih organizacija za podršku kandidatkinjama na opštim izborima u Bosni i Hercegovini." Na radionici su učestvovale predstavnice HO "Horizonti" Tuzla, "Centar za pravnu pomoć ženama" Zenica, Fondacija "CURE" Sarajevo, "Lara" Bijeljina, "Budućnost" Modriča, "Most" Višegrad, "Forum žena" Bratunac. Učesnice radionice su analizirale dosadašnje kampanje podrške kandidatkinjama u BiH, te utvrdile aktivnosti, strategije, metode, materijale, slogane i poruke koji će biti korišteni u kampanji podrške kandidatkinjama na opštim izborima u BiH koji će biti održani u oktobru 2014. godine. Radionica je realizovana u okviru projekta "Žena i pravo danas" koji zajednički realizuju Fondacija "Udružene žene" Banja Luka i "Helsinški parlament građana" Banja Luka, uz podršku Fondacije Kvinna till Kvinna iz Švedske.
SHARE:
Prev            Prev
UBL AC NSRP Drutvo SOS telefon CZR Sigurna enska kuca WAVE
Lara ene, Mostar Medica, Zenica Prava za sve Buducnost, Modrica
Savet Evrope
 
UBL AC NSRP Drutvo SOS telefon CZR Sigurna enska kuca WAVE Lara ene, Mostar Medica, Zenica Prava za sve Buducnost, Modrica Savet Evrope
 
Kampanju podržava:
EU
Sadržaj stranice je isključiva odgovornost autorki i ni na koji način ne odražava stavove Evropske unije.
Kampanju podržava:
EU    EU
Sadržaj stranice je isključiva odgovornost autorki i ni na koji način ne odražava stavove Evropske unije.
Close
Close